Termékek

HaynesPro (VIVID)

HaynesPro

Egy szerelőmühely életében az egyik legfontosabb tényező az idő. Minél precízebben és gyorsabban tudnak dolgozni munkatársai, annál eredményesebben tudják kiszolgálni ügyfélkörüket. Ezzel messzemenően megalapozzák ügyfelek lojalitását is.

A HaynesPro, korábbi nevén VIVID, 1995 van jelen a piacon, mint adatbázis szolgáltató. Szakítva a hagyományokkal, az elsők közt tértek át az elektronikus úton történő adatközlésre, így úttörőként számtalan előnyös tulajdonsággal találkozhatunk az adatbázis kezelés területén.

A HaynesPro annak érdekében, hogy Önnek a legpontosabb adat álljon rendelkezésre, szinte az összes nagy autógyártóval szerződésben áll.


Megrendelem  - DEMO verzió igénylése

ModuPro

ModuPro

Az általunk kifejlesztett ügyviteli program lehetőséget kínál egy üzleti egység teljes ügymenetének lefedésére legyen szó akár a számlázásról, ügyfélkezelésről vagy raktárkezelésről, hogy csak a fontosabbakat említsük.

Sok más komplett megoldással ellentétben, a ModuPro esetében lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy az üzleti ügymenetének megfelelően összeválogassa azt a programcsomagot, amely funkciói lefedik teljességgel igényeit. Például kérhet csak számlázó modult önmagában is, majd később bővítheti azt raktározással, vagy ügyfélkezeléssel.

A fejlesztés kezdete a 90-es évek végén kezdődött, így biztosan állíthatjuk, hogy a programban felhalmozott tapasztalattal segítségére lehetünk munkája során.

Delphi

Delphi

Az angliai Gillingham-ben üzemelő Delphi Automotive mára már több mint 30 országban van jelen az autóiparban nyújtott szolgáltatásaival és megoldásaival. Diagnosztikai egységeik széles körben elterjedtek főleg kiváló hibakód kiolvasási és azonosítási lehetőségeik révén. Az általunk forgalmazott D150E jelü egység közel 60.000 beépített egységgel képesek kommunikálni az 1984-től gyártott mintegy 80 gépjármü márkának a 730 legyártott típusával. A magyar nyelv használata,  bluetooth kapcsolat, kompakt időtálló desing, márkafüggetlenség, egyszerü kezelhetőség csak pár, amit érdemes megemlíteni az előnyei közül. A hibakódok széles skáláját képes azonosítani a rendszer, ezzel téve egyszerübbé az azonosítási folyamatot.