ModuPro ajánlatkérés

Megrendelhető modulok

A megrendeléshez szükséges nyomtatványokat itt elérheti. Kérjük kitöltés után küldje el az info@indas.hu email címre.

ModuPro modulok:

 

Típus
Ügyfélkezelés - Lehetőséget biztosít a cég ügyféladatainak a tárolására, rendszerezésére, csoportosítására, a kapcsolattartási információk és feladatok követésére, kezelésére.
Pénztár - Lehetőséget biztosít a jogszabályokban, a vállalkozások részére kötelezően előírt házipénztár vezetési kötelezettségek teljesítésére. Egyéb modulokhoz kötve, automatikusan kezeli a számlamozgásokhoz kötődő pénztárforgalmat, lehetőséget biztosít az egyéb pénzmozgások bizonylatolására, kezelésére, átutalásos bizonylatok beérkeztetésére, követésére, pénztár zárások készítésére, stb.
Számlázás - A céges müködés egyik legfontosabb eleme, a pontos számlázás. A bolt és a munkalap menüpont alatt az ügyfelek részére értékesített raktári cikkek, szolgáltatások számlázását, bizonylatolását teszi könnyebbé.
Raktárkezelés - Rend a lelke mindennek. Ez a modul a raktári cikkek nyilvántartását és kezelését, az anyagmozgások követését és bizonylatolását, a felelősségek automatikus rögzítését, a raktárellenőrzések, kimutatások és statisztikák elkészítés is könnyebbé varázsolja.
Munkalap kezelés - A munkalapkezelő modul a különböző javító, szerelő és szolgáltató egységek, cégek igényeit célozza meg. Egyéb modulokkal összekötve, mint ügyfélnyilvántartás, raktárkezelés, számlázás, teljes körüen végigköveti az adminisztrációs folyamatokat az ügyfelek megérkezésétől, az igényeik rögzítésén és kielégítésén át, a számlázásig, illetve biztosítja az esetleges garanciális kifogások kezelését
Bolti értékesítés - A bolti modul a kereskedelmi egységek igényeinek a kielégítésére készült. Megvásárlásával egy sokoldalú és könnyen kezelhető felülethez jut, ami a raktári cikkek hatékony értékesítését teszi lehetővé.
Internetes elérés - A modul lehetővé teszi, hogy a cég vezetője, vagy az ellenőrzéssel megbízott illetékes személy, Internet hálózaton keresztül rácsatlakozzon a Modupro program adatbázisára és elérje a munkalap, a raktár és a számlainformációkat, a statisztikákat, illetve ellenőrizze a folyamatban lévő és a lezárt ügyleteket
Telepítés és beüzemelés
Termékeink bevezetéséhez szükséges bemutatás, használati oktatás
Hálózati elemek felmérése, javítása, karbantartása
Általános karbantartása
Szoftver módosítása / fejlesztése egyedi igény szerint
Központi adatbázis létrehozása


Megrendeléskor

Kérjük jelölje meg, hogy mely modulokra tart igényt. Kollegáink összeállítják Önnek az egyedi ajánlatot, amit válasz emailben megküldenek.

Típusok:

Az Alap program típust bármely kereskedelemmel foglalkozó cégnek ajánljuk. Az Ultimate program típus kifejezetten autószevizek számára készült változat.

Megrendelhető szolgáltatások

További információkért kattintson az alábbi elemekre!

Telepítés és beüzemelés >>

 • Kollégáink beüzemelik a vásárolt terméket.

Termékeink bevezetéséhez szükséges bemutatás, használati oktatás >>

 • Az informatika világa sokak számára még ismeretlen terület, ezért néha a legegyszerübbnek tünő feladatok megoldása is nehéz perceket okozhat. Cégünk, országos utánszolgáltatói hálózata igény szerint vállalja, hogy leveszi a válláról a szoftvereink telepítésével, beüzemelésével, frissítésével és karbantartásával kapcsolatos terheket.

  Ezeket a szolgáltatásokat igénybe veheti egyedi megrendelés alapján, vagy szerződéses keretek között.

Általános karbantartása >>

 • Azoknak a partnereinknek, akik a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék biztosítani maguknak szolgáltatásaink elérését, és hogy rendszerük mindig naprakész legyen, cégünk lehetőséget kínál karbantartási szerződés megkötésére.

  Miért éri ez meg Önnek?
  - mert biztosítja a folyamatos és biztonságos program müködést, minimális költséggel
  - mert probléma esetén gyors, ingyenes és akár házhoz érkező segítséget kap
  - mert ingyen hozzájut a legújabb fejlesztésekhez
  - mert ingyenesen biztosítjuk a programot érintő jogszabályok követését
  - mert a legnagyobb kedvezménnyel veheti igénybe egyéb szolgáltatásainkat
  - mert a szerződéssel rendelkező ügyfeleinket minden esetben kiemelt figyelemmel kezeljük
  - mert van hova fordulnia egyéb informatikai kérdéseivel

Szoftver módosítása / fejlesztése egyedi igény szerint >>

 • Fejlesztő csapatunk saját termékeink folyamatos építése mellett vállalja egyedi szoftver elképzelések, igények megvalósítását is. A csapat minden tagja magasan képzet és többéves szoftverfejlesztői múlttal rendelkezik. Igény esetén vállaljuk weboldal készítését és webdesign kialakítását is ügyfeleink részére.

  Az ilyen irányú munkákat minden esetben, a feladatok előzetes felmérése után kiadott egyedi ajánlat alapján, szerződéses keretek között végezzük.

Központi adatbázis létrehozása >>

 • Központi adatbázis létrehozása és üzemeltetése melynek segítségével több üzlet adatait képes egy helyen követni. Ez leegyszerüsíti döntéseit és statisztikai alapokkra helyezi azokat.